Δουλειές μας στην Ελλάδα

Plaza Resort (Κέρκυρα)

Το 2000 δημιουργούνται στην Κέρκυρα μια σειρά από κτίρια που συγκροτούν ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα στην Ελλάδα, το Plaza Resort. Και αυτή την φορά η Pangal καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Η παραγγελία αγγίζει τα 1200 μ. και αφορά σε ένα απλό ευθύγραμμο κάγκελο που διακρίνεται για την ποιότητα και την φινέτσα του.

Mythos Palace (Χανιά)

Το δεύτερο μεγάλο κτίριο που εμπιστεύθηκε τα κάγκελα της εταιρείας ήρθε από τα Χανιά. Ήταν το 1997 και η Pangal είχε αρχίσει να εδραιώνεται στο χώρο του αλουμινίου, όταν το υπερ-πολυτελές ξενοδοχείο Mythos Palace επέλεξε τα κάγκελα της. Το σχέδιο ήταν πάλι το Νο. 501 σε γαλάζια απόχρωση, με διάφορα ύψη και σε ποσότητα 800 μέτρων.

Lindos Memories (Ρόδος)

Το Lindos Memories στην Ρόδο είναι το επόμενο ξενοδοχείο που επέλεξε την Pangal το έτος 1999. Επιλέχθηκε το κλασσικό πλέον σχέδιο 501 σε πράσινο χρώμα με κουπαστή σε απόχρωση ξύλου.

Pelekas Beach (Κέρκυρα)

Το 1998 το ξενοδοχείο Pelekas Beach στην Κέρκυρα επιλέγει τα κάγκελα της εταιρείας και γίνεται η αφορμή για να δημιουργήσει η Pangal μια σειρά προφίλ για κάγκελο με τζάμι. Η παραγγελία ξεπερνά τα 1000 μέτρα - είναι η μεγαλύτερη που υλοποίησε η εταιρεία μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Μάτι Hotel (Νέα Μάκρη)

Την άνοιξη του 2003, το ξενοδοχείο Μάτι στην περιοχή της Νέας Μάκρης ανακαινίζεται ριζικά. Οι ιδιοκτήτες επιλέγουν κάγκελα από αλουμίνιο και απευθύνονται στην Pangal, ζητώντας κάτι λιτό αλλά μοντέρνο.

Εξοχική Κατοικία (Πόρτο Ράφτη)

Σε αυτή την εξοχική κατοικία το σχέδιο των κάγκελων στα μπαλκόνια και τις σκάλες είναι το 501-χιαστί σε βαφή ανοδίωση bronze και της μάντρας 595 με λόγχη σε βαφή 1015 ματ.

Εξοχική Κατοικία (Κέρκυρα)

Σε μια εξοχική κατοικία στην Κέρκυρα που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, χρησιμοποιήθηκε το σχέδιο 501-χιαστί για τα κάγκελα του μπαλκονιού σε απόχρωση ξύλου και το σχέδιο 595 με λόγχη για τα κάγκελα της μάντρας.

Πολυκατοικία (Αθήνα)

Το 2003 η Pangal κατασκευάζει τα κάγκελα για νεόδμητη πολυτελή πολυκατοικία στην Αθήνα. Επιλέχθηκε το σχέδιο 612 με οριζόντιες στρογγυλές τραβέρσες σε χρώμα 5007.

Κτιριακό Συγκρότημα (Αργοστόλι)

Το πρώτο μεγάλο κτίριο στο οποίο τοποθετήθηκαν τα κάγκελα της Pangal βρίσκεται στο Αργοστόλι. Ήταν το 1994, στο ξεκίνημα της εταιρείας, και η παραγγελία άγγιξε τα 700 μέτρα. Επιλέχθηκε το σχέδιο 501-χιαστί, που αποτελεί βασικό σχέδιο της εταιρείας, σε χρώμα λευκό με μπρούτζινη ροζέτα.
δείτε όλες τις δουλειές μας